У методичному кабінеті ДНЗ «Сєвєродонецьке ВПУ» відбулося засідання педагогічної творчої майстерності

У методичному кабінеті ДНЗ «Сєвєродонецьке ВПУ» відбулося засідання педагогічної творчої майстерності

У методичному кабінеті ДНЗ «Сєвєродонецьке ВПУ» за ініціативою Луганського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, спільно з навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Луганській області відбулося засідання педагогічної творчої майстерності для вчителів та викладачів української мови та літератури шкіл і професійно-технічних навчальних закладів.

Учасників привітала методист кафедри соціально-гуманітарних дисциплін та методики їх викладання ЛОІППО В.Є. Колодяжна. Вона ознайомила присутніх з програмою роботи і закликала до творчої співпраці.

Під час засідання було презентовано досвід роботи вчителя української мови та літератури навчально-виховного комплексу «Дошкільний заклад «Сонечко» – Новострільцівська загальноосвітня школа I-III ступеня Олени Іванівни Панченко на тему «Мій рідний степ – моя земля» (на місцевому краєзнавчому матеріалі). По закінченні її виступу колеги мали можливість надати високу оцінку роботі Олени Іванівни.

Творча співпраця вчителів шкіл та викладачів професійно-технічних навчальних закладів пройшла в теплій, дружній атмосфері.

 

О. Кривобок, методист ДНЗ «Сєвєродонецьке ВПУ»

Последние комментарии