Запрошуємо сєвєродончан на футбольний матч

Запрошуємо сєвєродончан на футбольний матч

СЄВЄРОДОНЧАНИ ЗІГРАЮТЬ З ВІЙСЬКОВИМИ У ФУТБОЛ

Активні представники громадськості та військові вирішили влаштувати спортивні ігри. Перша відбудеться 1 травня. Команда робітників підприємства «Продмашстрой» зіграє з командою військових.

Матч відбудеться на футбольному полі при Сєвєродонецькій загальноосвітній школі №12. Це сучаний спортивний майданчик, де є місце не тільки для гравців, а й вболівальників.

Гра відбудеться в рамках соціального проекту «Військові та місто», що реалізується в Сєвєродонецьку за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

За словами керівника проекту Валентини Агафонової, травні буде проведено два спортивні турніри з футболу та волейболу. Формування команд ще триває.

Також в рамках проекту проходить відновлення екологічного скверу за адресою Космонавтів, 25 за участю громадських активістів та військових. За планом військові протягом травня візьму участь в акції «Допоможи бабусі». Одиноким пенсіонерам потрібна допомога, тож солдати, у вільній час допоможуть у господарстві, заготовлять дрова, відремонтують паркани. Також від одинокіх пенсіонерів надійшли заявки щодо посадки картоплі.

Запрошуємо відвідати матч за адресою м. Сєвєродонецьк, СЗШ№12, пр. Гвардійський, 9.

Початок гри 1 травня 2015 року о 10.00. Вхід вільний.

Последние комментарии