28 квітня відбулося чергове засідання виконавчого комітету

28 квітня відбулося чергове засідання виконавчого комітету

28 квітня відбулося чергове засідання виконавчого комітету, порядок денний якого містив близько півтора десятка питань.

Зокрема, прийнято рішення «Про внесення змін до рішення виконкому від 21.04.2013 «Про проведення міських заходів, присвячених 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі, Дню пам’яті та примирення, Дню Перемоги». Так, заплановане на 8 травня урочисте підбиття підсумків міського поетичного конкурсу «Во славу Великої Перемоги та миру» відбудеться 7 травня об 11.00 у Сєвєродонецькій міській публічній бібліотеці, а о 13.00 у міському Палаці культури – другий тур Відкритого регіонального фестивалю-конкурсу патріотичної пісні «Заради миру на землі», присвяченого 70-й річниці Великої Перемоги, та святкові урочистості вшанування ветеранів війни 1941-1945 років. 

70-й річниці Перемоги над нацизмом присвячено і проведення міської військово-спортивної гри «Сокіл», рішення про організацію та проведення якої було прийнято на засіданні членами виконкому.

Коментуючи це рішення, секретар ради Андрій Гавриленко зазначив, що і раніше у нашому місті проводилися такі ігри серед школярів, учнівської молоді, і це вже є доброю традицією. Цьогорічна гра була затверджена одним з рішень сесії, ставши одним з пунктів міської комплексної програми «Молодь Сєвєродонецька». Рішенням виконкому затверджено строки та місце проведення гри – відбудеться вона у лісовій смузі біля озера Чистого 7 травня о 10.00. Звичайно, що буде посилено контроль безпеки дітей, будуть чергувати лікарі, визначено оргкомітет, призначено відповідальних за проведення гри. 

Крім того члени виконкому розглянули та затвердили кілька рішень органів опіки та піклування щодо визначення місця проживання малолітніх дітей, які залишилися без батьківської опіки.

Ще один блок рішень стосувався відмови одному з ТОВ у продовженні терміну дії дозволів на розміщення зовнішньої реклами, визначення адреси торгівельним павільйонам з облаштуванням зупинки маршрутного таксі (зупиночний комплекс громадського транспорту).

Також внесено зміни до раніше прийнятих рішень виконкому міської ради таких як: «Про затвердження Положень про податок на майно та акцизний податок», «Про затвердження висновку щодо доцільності залучення кредиту КП «Сєвєродонецьктеплокомуненерго» від Північної Екологічної Фінансової Корпорації (НЕФКО) для реалізації проекту «Демонстраційний проект Demo UkrainaDN у м. Сєвєродонецьку (Модернізація системи теплопостачання об’єктів 81 мікрорайону)» під гарантію Сєвєродонецької міської ради», «Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Сєвєродонецькою міською радою на 2015 рік». 

 

Інформація відділу внутрішньої політики та зв`язків з громадськістю міської ради

Последние комментарии