Про завдання прикордонників на ділянці Луганського прикордонного загону у період травневих свят

Луганський прикордонний загін інформує населення про посилення режимних заходів і порядку перетину кордону в пунктах пропуску в період травневих свят.

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Насамперед посилення режимних заходів прикордонниками на період травневих свят направлено на безпекову складову. Основну увагу у першу чергу приділено підвищенню рівня безпеки людей та не допущенню провокацій на державному кордоні та в зоні проведення АТО, а також проникнення під виглядом мирних громадян терористів, диверсантів та провокаторів, провозу зброї, засобів терору і інших заборонених предметів. 

Прикордонниками будуть вжиті необхідні заходи для забезпечення комфортного перетину громадянами державного кордону України. З цією метою прикордонним загоном прийнято окреме рішення щодо порядку пропуску громадян та збільшення чисельності персоналу у пунктах пропуску.

На період травневих свят прикордонники забезпечуватимуть цілодобове чергування персоналу для реагування у випадку зміни обстановки, а також з метою локалізації конфліктних (нестандартних) ситуацій у пунктах пропуску та на державному кордоні.

Водночас нагадуємо що в Луганській області, в інтересах захисту національної безпеки на державному кордоні України та з метою упередження дестабілізації обстановки в межах контрольованих прикордонних районів Луганської області, розпорядженням керівника обласної військово-цивільної адміністрації – голови обласної державної адміністрації від 07 квітня 2015 року №127 запроваджено додаткові тимчасові режимні обмеження. Основні з них це заборона проведення відео-кіно та фотознімання місцевості, полювання, рибальство, визначення порядку знаходження іноземців, осіб без громадянства та громадян України в межах контрольованих прикордонних районів.

Додаткові тимчасові режимні обмеження розміщено на офіційній сторонці Луганської обласної військово-цивільної адміністрації у Facebook.

Последние комментарии