На Луганщині закриють єдиний діючий пункт пропуску вантажівок та автобусів

Рух вантажного транспорту та автобусів на окуповані території Луганщини через пункт пропуску Лисичанськ-Гірське-Золоте-Первомайськ буде закритий. Про це повідомляє прес-служба глави Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля, інформує ТСН.

Чиновник називав рішення вимушеним і наголосив, що пішоходи та легкові авто і далі зможуть курсувати через вказаний пункт пропуску. Читайте також: Наливайченко відзвітував про відсторонення силовиків через хабарі за перепустки у зоні АТО "Це рішення є вимушеним і покликане звернути увагу на нереагування центральних органів виконавчої влади до законних вимог Луганської обласної військово-цивільної адміністрації...

Рух легкових автомобілів і пішоходів через зазначений пункт пропуску буде здійснюватися і далі", - цитує прес-служба слова Москаля.  Він направив звернення до прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, глави парламенту Володимира Гройсмана та головних силовиків України із проханням законодавчо врегулювати проблему перетину лінії розмежування вогню між контрольованою України і окупованими територіями.

Чинний порядок контролю переміщення осіб Москаль вважає недосконалим та невідпрацьованим. Як повідомлялося раніше, Україна почала закривати місцеві пункти пропуску на кордоні із РФ. 

 

Більше читайте тут: http://tsn.ua/ato/na-luganschini-zakriyut-yediniy-diyuchiy-punkt-propusku-vantazhivok-ta-avtobusiv-424146.html

Последние комментарии