Прокуратурою на Луганщині забезпечено дотримання вимог Закону України «Про здійснення державних закупівель» у діяльності комунального підприємства

Прокуратурою міста Сєвєродонецька попереджено укладання комунальним підприємством міста незаконного договору про закупівлю товарів на суму понад 1 млн грн.
За наслідками опрацювання інформації про визначення у квітні поточного року комітетом з конкурсних торгів комунального підприємства переможця процедури відкритих торгів щодо закупівлі світлотехнічних виробів встановлено, що акцептована пропозиція переможця не відповідає вимогам Закону України «Про здійснення державних закупівель» та документації конкурсних торгів.

З метою недопущення порушень закону прокуратурою міста перед Департаментом регулювання та координації державних закупівель Міністерства економічного розвитку і торгівлі України ініційовано проведення моніторингу цієї державної закупівлі.

У подальшому, комітетом з конкурсних торгів комунального підприємства прийнято рішення про відміну процедури закупівлі у зв'язку із допущеними порушеннями під час її проведення.


Прес-служба прокуратури Луганської області

Последние комментарии