31 березня відбулося чергове засідання виконавчого комітету

31 березня відбулося чергове засідання виконавчого комітету

31 березня відбулося чергове засідання виконавчого комітету, порядок денний якого містив майже 30 питань.

Зокрема члени виконкому затвердили план проведення міських заходів, присвячених Дню Чорнобильської трагедії. 26 квітня о 10-00 біля пам’ятника жертвам Чорнобиля буде проведено мітинг-реквієм, а протягом місяця у навчальних закладах міста проводитимуться класні години, бесіди та тематичні зустрічі за участю учасників ліквідації аварії на ЧАЕС.

На засіданні затверджено тимчасовий міський автобусний маршрут загального користування «озеро Чисте – міський цвинтар» на час Пасхальних свят. «Напередодні свята Великодня члени виконкому традиційно приймають таке рішення для того, щоб сєверодончанам було зручніше добиратися на кладовище в селище Воронове, - пояснив секретар ради Андрій Гавриленко. Для цієї мети буде виділено 30 маршрутних таксі для перевезення пасажирів. Дані автобуси курсуватимуть 2 дні - 12 квітня у свято Пасхи та 19 квітня - на Червону Гірку. Вартість проїзду становитиме 3 грн».

Ще одне рішення стосувалось тимчасового припинення роботи комунальних дошкільних навчальних закладів (ясел-садків) комбінованого типу Сєвєродонецької міської ради влітку 2015року. «Щороку влітку проводиться ремонт дитячих дошкільних установ. Це рішення приймається для того, щоб керівникам цих установ та комунальних підприємств був зрозумілий графік ремонтних робіт на тому чи іншому об'єкті. Так, приблизно половина дитячих садків буде ремонтуватися в період з 2 червня по 15 липня, а друга половина - з 16 липня по 31 серпня. Ті діти, яких батьки не зможуть забрати у відпустку, на час ремонту будуть переведені в інші садки», - пояснив Андрій Гавриленко.

Серед інших прийняті рішення про внесення змін до міського бюджету, захисту прав малолітніх тощо. 

 

Інформація відділу внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Сєвєродонецької міськради

Последние комментарии