З Буковини до Сєвєродонецька привезли укомплектовану «швидку» «Мерседес» і кілька тонн продуктів гуманітарної допомоги

У четвер (19.03) волонтери з Чернівецької області привезли до Сєвєродонецька швидку допомогу.

Укомплектований усім необхідним автомобіль «Мерседес Спринтер» хоч сьогодні готовий до використання в бойових і мирних умовах. Його за власні кошти для Луганщини закупили мешканці Чернівеччини, зокрема сіл Лужани і Мамаївці Кіцманського району.

– Чернівчани приїздять на Луганщину вже всьоме за останні чотири місяці, – відзначив заступник голови Луганської військово-цивільної адміністрації Євген Бідашко, котрий зустрів гостей. – Мається на увазі тільки ця група волонтерів, не кажучи про інші. Ми дуже вдячні нашим друзям за таку потрібну допомогу, адже в селах уздовж лінії розмежування вогню відчувається гострий дефіцит «швидких» та медичного обладнання.

Окрім автомобіля волонтери привезли кілька тонн продуктів, гігієнічні засоби, а також військову маскувальну сітку, яку спеціально зробили школярі Буковини. Весь вантаж до Сєвєродонецька доставив давній друг Луганської обласної військово-цивільної адміністрації, голова Чернівецької обласної організації спілки автомобілістів Іван Мельничук.

– Ця допомога – ще одне підтвердження, що Україна єдина, – каже Іван Мельничук. – Мешканці Західної України дуже переживають за все те, що відбувається на Сході, і готові підкласти своє плече. Немає сумнівів, що ми допомагатимемо Луганщині й надалі.

 

Інф. прес-служби обласної військово-цивільної адміністрації

Последние комментарии