У Сєвєродонецьку пройшов етап обласного фестивалю-конкурсу «Луганщина – світанок України»

У Сєвєродонецьку пройшов етап обласного фестивалю-конкурсу «Луганщина – світанок України»

У Луганській області проходить обласний фестиваль-конкурс художньої самодіяльності «Луганщина – світанок України», у рамках Всеукраїнського творчого звіту майстрів мистецтв та аматорів народного мистецтва України. Про це повідомляє прес-служба Луганської війського-цивільної облдержадміністрації.

На фестивалі у м. Сєвєродонецьку в міському палаці культури пройшли виставки робіт клубу любителів вишиванки «Червона ниточка», учнівських робіт Сєвєродонецької дитячої художньої школи та кулінарних виробів вищого професійного училища №92. Продовжилось дійство тематичним концертом «Єдина Україна» на якому виступили танцювальні, театральні та музичні колективи міста.

Відкривали фестиваль у Сєвєродонецьку заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик та начальник управління культури, національностей та релігій Аліна Адамчук.
«Наш фестиваль мандрує по Луганщині. Концерти вже пройшли у Сватовому, Лисичанську, Старобільську. Він направлений на те, щоб мешканці Луганщини відчули, що таке українська культура, згадали своє українське коріння», – відзначила заступник голови ОДА.

Последние комментарии