Прокуратурою м. Сєвєродонецька доведено винуватість грабіжника

Прокуратурою м. Сєвєродонецька підтримано державне обвинувачення у суді та доведено винуватість К., який в січні-лютому 2014 року скоїв кілька корисливих тяжких кримінальних правопорушень на території м.Сєвєродонецька.

Як встановлено під час досудового розслідування та доведено прокуратурою міста в суді, К. в січні 2014 року у вечірній час, прийшов до магазину «І», та реалізуючи свій злочинний намір,  заволодів грошима в сумі 2100 гривень,.Після чого К., з місця злочину зник, а викраденими грошима розпорядився на власний розсуд.

Наприкінці січня 2014 року  у вечірній час К., прийшов до магазину «Т»,  та реалізуючи свій злочинний намір,відкрив ящик стола, де знаходилась каса магазину, та відкрито без застосування насилля, заволодів грошима в сумі 450 гривень, з місця події зник.

29 січня 2014 року у вечірній час К., прийшов в магазин «Л»  та відкрито без застосування насилля, заволодів грошима в сумі 960 гривень, які знаходились в касі.Після цього з місця подіїзник.

На початку лютого 2014 року приблизно о 19 годині 30 хвилин К.,прийшов в магазин «Т», де відкрито заволодів грошима в сумі 600 гривень, які знаходились в касі .  

11 лютого 2014 року у вечірній час К., прийшов в магазин «П», де реалізуючи свій злочинний намір, де відкрив ящик стола, де знаходилась каса магазину, та відкрито без застосування насилля, заволодів грошима в сумі 270 гривень.Грошима розпорядився на власний розсуд.

В ході судового розгляду обвинувачений повністю визнав провину у скоєних ним кримінальних правопорушеннях, та повністю відшкодував завдані збитки.

Вироком Сєвєродонецького міського суду К. визнаний винним у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.185, ч.2 ст.186 КК України та йому призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.

 

О.Я.Лещинська, старший прокурор прокуратури м. Сєвєродонецька Луганської області, молодший радник юстиції 

Последние комментарии