Австрійський Червоний Хрест прозвітував про свою діяльність на Луганщині

Австрійський Червоний Хрест прозвітував про свою діяльність на Луганщині

Представники Червоного Хреста Австрії на зустрічі із заступником голови Луганської ОДА Ольгою Лішик підбили підсумки своєї роботи на території Луганської області.  Про це повідомляє прес-служба Луганської військово-цивільної обладміністрації.

У рамках програми «Зимова підтримка для внутрішньо переміщених осіб» було роздано 3600 продуктових наборів по 20 кг у містах: Сєвєродонецьку, Лисичанську, Попасній, Новойдарі та видано 310 ваучерів на суму 5500,0 грн для придбання будівельних матеріалів на відновлення зруйнованого у результаті бойових дій житла для переселенців.

Фінансувалася програма Міністерством закордонних справ Австрії, а в її реалізації по області допомагало Товариство Червоного Хреста України. 

«Зараз ми чекаємо від нашого уряду виділення нових коштів на продовження цієї програми та здійснення нових благодійних програм на території України. Усього нам планується виділити 200 000-300 000 євро на ці потреби» – зазначив член Австрійського Червоного Хреста Кристофер Джахн. 

Ольга Лішик подякувала представникам Червоного Хреста Австрії за допомогу і наголосила на тому, що зараз під час «відносної тиші» люди починають повертатися додому, і тому потрібно зосередити зусилля на відновленні зруйнованої інфраструктури.

Последние комментарии