Літературний автограф

Літературний автограф

Сьогодні у Сєвєродонецькій міській публіній бібліотеці відбулася творча зустріч зі Світланою Талан, українською письменницею, членом національної спілки письменників України, з нагоди ювілею.

Привітати Світлану Олегівну прийшли шанувальники творчості та близькі.

Серед гостей були Головний спеціаліст відділу мистецтв культурно-освітньої та організаційно методичної роботи управління культури, національностей та релігій Луганської обласної державної адміністрації Румега Людмила Анатоліївна та начальник відділу культури Сєвєродонецької міської ради Бойкова Кристина Володимирівна.

Вони вручили грамоти та подарунки ювіляру. Також прийшли привітати зі  святом директор міського палацу культури Гринько Олена Володимирівна та голова громадської організації «Відродження Сходу» Нікольська Вікторія Василівна.

Багато звучало теплих слів та побажань на адресу ювіляра. Музикальні привітання звучали від викладачів та учнів музичної школи № 1 та студентів СОМУ.

Світлана Талан буквально увірвалася в світ літератури, заявивши про себе творами, які нікого не залишають байдужими.  Бажаємо нашій талановитій землячці невичерпного натхнення та віри у свої сили, потужної творчої енергії, грандіозних досягнень і задоволення від отриманих результатів! Радуйте нас своїми творами ще багато років!

Яскравими моментами зустрічі ми ділимось із вамиhttps://www.facebook.com/media/set/?set=a.883420331709296.1073741932.180715845313085&type=3&uploaded=57

 

Джерело: lib-sed.at.ua

  • talan2.jpg
  • talan3.jpg

Последние комментарии