На Луганщину завітали вінницькі волонтери

На Луганщину завітали вінницькі волонтери

Сьогодні (15.03) з міста Вінниця на Луганщину прибула колона у складі п’яти машин. О 6.00 ранку вони заїхали до м. Сватове де відвідали Сватівський військовий шпиталь завізши туди продукти харчування і ліки та місцеву школу в якій залишили дітям іграшки. У шпиталі волонтери пообіцяли, що через декілька днів прийде автомобіль швидкої допомоги для потреб медичного закладу. 

«Збирали допомогу всією громадою. Хтось дав пару гривень на машину, хтось передав продукти харчування. Багато приносили студенти та школярі», – відзначає Андрій Другинський директор Фонду Громад м. Вінниця «Подільська громада».

« Ми їхали до вас по різним дорогам, але мені здається, що у всієї України є одна дорога - до кращого спільного майбутнього», – додав він. 

По обіді волонтери відвідали офіс ООН в м. Сєвєродонецьку зустрівшись із заступником керівника військово цивільної адміністрації Ольгою Лішик. Вона від Геннадія Москаля та від обласної адміністрації подякувала вінницьким волонтерам за надану допомогу. 

Залишивши у Сєвєродонецьку в відділені Фонду Громад Луганщини «Хорс» допомогу у вигляді дитячого одягу та іграшок для дітей переселенців волонтери рушили у Трьохізбенку щоб подарувати одному із батальйонів високопрохідну автівку.

Последние комментарии