У Сєвєродонецьку виступив харківський академічний хор

У Сєвєродонецьку виступив харківський академічний хор

13 березня у Сєвєродонецьку на запрошення керівника військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля з нагоди відзначення 200-річчя від народження українського композитора Михайла Вербицького та 150-річчя від дня першого виконання державного гімну України виступив академічного хор ім. В. Палкіна Харківської обласної філармонії. 

Дійство відкрили виконанням Гімну України написаним відомим українським композитором. На концерті лунали багатоманітні твори українських та закордонних авторів. 

«Ми бажаємо вам, щоб ви були міцні духом, щоб вірили в те, що в нашій країні все буде добре. Ми всі обов’язково будемо великою красивою країною можете в цьому не сумніватися», – сказав диригент хору Андрій Сиротенко. 

Заступник керівника Луганської обласної ВЦА Ольга Лішик подякувала академічному хору за виступ та вручила лист подяки від обласної адміністрації. 

«Дякуємо вам за те, що ви так швидко відгукнулися на наше запрошення і знайшли можливість приїхати до нас у такий складний час» – відзначила Ольга Лішик. 

Окремо, Ольга Петрівна привітала викладача Сєвєродонецького обласного музучилища ім. С.С. Прокоф’єва Ларису Молчанову з присвоєнням їй за значний особистий внесок у культурно-освітній розвиток Української держави Указом Президента України звання почесного звання «Заслужений працівник культури України».

Последние комментарии