На Луганщині затримано "агітаторку" проти мобілізації

У Луганській області Служба безпеки України припинила незаконну діяльність мешканки Сєвєродонецька, яка активно підбурювала у місті псевдопротестні акції проти мобілізації. Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України.

Встановлено, що 28-річна "агітаторка" поширювала у соціальних Інтернет-спільнотах заклики до повалення конституційного ладу, порушення територіальної цілісності України, розпалення міжнаціональної ворожнечі.

У лютому ц.р., з метою дестабілізації суспільно-політичної ситуації в регіоні та зриву мобілізаційної кампанії, вона організовувала у Луганській області фейкові мітинги проти призову до лав ЗС України.

Слідчим підрозділом СБУ відкрито кримінальне провадження  за ч. 1 ст. 110 Кримінального кодексу України, яка за посягання на територіальну цілісність і недоторканість України передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.    

Тривають слідчі дії.

 #

А ранее, в Северодонецких

А ранее, в Северодонецких страстях писали о том, что это была консультант Бакулина Марина Козлова.
Ей далеко не 28 лет.
Или Страсти дезинформируют.
Почему нашли стрелочника, если это другой человек?

 
 #

И что здесь расследовать

И что здесь расследовать обьясните, какие слідчі дії. Наверное есть видео и аудио записи ее действий. Пять лет на Криворожские рудники или Житомирские камнеломни и другие задумаются. Только что бы это все знали и читали, а то сейчас начнется- она незнала,у нее маленькие дети, у нее старые родители, адвокаты это умеют. Таких надо изолировать и надолго и от детей в первую очередь, иначе вырастит себеподобных.

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии