10 березня відбулося чергове засідання виконкому

10 березня відбулося чергове засідання виконкому

На черговому засіданні виконавчого комітету, що відбулося 10 березня, розглянуто більше 10 питань.

Членами виконкому схвалено проект рішення міської ради «Про внесення змін до міського бюджету на 2015 рік». Секретар ради Андрій Гавриленко зазначив, що перед тим, як винести на розгляд сесії міської ради цей проект рішення, його необхідно розглянути на засіданні виконкому. 

«По-перше хочеться висловити слова подяки голові обласної державної адміністрації Геннадію Москалю за те, що згідно з його розпорядженням виділено додаткові кошти на надання фінансової підтримки волейбольному клубу «Сєвєродончанка», у зв`язку з чим необхідно збільшити доходну частину міського бюджету. Також необхідно виділити додаткові асигнування на харчування дітей у дошкільних навчальних закладах у сумі 459,762 тис. грн. Зміни до міського бюджету стосуватимуться виділення коштів на об’єкти капітальних вкладень, а саме, на ремонт опорної конструкції та  прольотної будови моста через р. Борова, ремонт доріг на міське кладовище сел. Воронове та вул. Ломоносова. Як потребує того законодавство, ці питання були підтримані на засіданні членами виконкому, а 11 березня вони будуть винесені на розгляд сесії міської ради» – підкреслив секретар ради.

Серед інших прийняті рішення про встановлення режимів роботи деяких об`єктів, про захист прав малолітніх. Були розглянуті питання, що стосуються містобудівної діяльності.

 

Інформація відділу внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю міськради

Последние комментарии