3 березня відбулося чергове засідання виконавчого комітету

3 березня відбулося чергове засідання виконавчого комітету

На порядку денному чергового засідання виконавчого комітету, яке відбулося 3 березня, стояло більше 20 питань.

Зокрема члени виконкому затвердили план щодо проведення міських заходів, присвячених Дню національної культури та Дню народження Т.Г.Шевченка. 6 березня о 10-00 у Сєвєродонецькому багатопрофільному ліцеї відбудеться презентація музично-літературного проекту «Шевченко завжди сучасний» та нагородження учасників, лауреатів та дипломантів міських літературних конкурсів, присвячених видатному українському поету. 

На засіданні затверджені рішення про зняття та про постановку громадян на квартирний облік та до черги на одержання жилої  площі у гуртожитках. Коментуючи ці рішення, секретар ради Андрій Гавриленко зазначив, що згідно з даними проектами рішень, цілий ряд працівників житлово-комунальної галузі міста, відповідно до поданих ними заяв та згідно з встановленим порядком, були поставлені на квартирний облік. Також було розглянуто питання про зняття з квартирного обліку тих громадян, які звільнилися з роботи в комунальних, бюджетних підприємствах або покинули місто. Це цілком робочі питання, які досить часто розглядаються на засіданнях виконкому.

Члени виконкому прийняли рішення про надання жилого приміщення та жилої площі у гуртожитках. «Згідно з цим рішенням, 9 осіб, які стоять в черзі на отримання житла, отримують його в гуртожитках міста», - наголосив Андрій Гавриленко.

На засіданні прийнято рішення про виділення одноразової матеріальної допомоги громадянам м.Сєвєродонецька, які тимчасово відчувають матеріальну скруту.

Ще одне рішення стосувалось встановлення тарифу на послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування м. Сєвєродонецька №5, 101, 102/12 у режимі маршрутного таксі. «На сьогоднішній день у нас є звернення підприємств, що забезпечують перевезення людей в місті, в яких обґрунтовується прохання про підвищення проїзду в маршрутних таксі. Вартість, яка була обґрунтована розрахунками, становила 3 грн 60 коп. Але в результаті обговорень і дискусій, як з представниками підприємств, так і з громадськістю, було прийнято компромісне рішення про те, що вартість проїзду поки буде складати 3 грн. На жаль, сьогодні по всій території України ми маємо подібну практику, наприклад в Харкові проїзд подорожчав з 4 грн відразу до 6 грн.», - повідомив секретар ради. 

Серед інших прийняті рішення про захист прав малолітніх, встановлення режиму роботи деяких об’єктів тощо. 

 

Інформація відділу внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Сєвєродонецької міськради

Последние комментарии