Віруючі із Західної України передали на Луганщину понад 20 тонн гуманітарної допомоги

Віруючі із Західної України передали на Луганщину понад 20 тонн гуманітарної допомоги

У Сєвєродонецьк прибула гуманітарна допомога зібрана церквами християн віри Євангельської з Житомирської, Львівської, Тернопільської, Рівненської та Волинської областей.

Понад 20 тонн вантажу умовно можна поділити на дві частини: продукти харчування, теплі речі та будівельні матеріали розподілять серед населення, що постраждало внаслідок бойових дій, а лікарняні ліжка, матраци, ковдри та миючі засоби призначені для лікарень Сєвєродонецька, Лисичанська та Рубіжного.

– Це вже приблизно тридцята наша поїздка з гуманітарним вантажем на Донбас, – розповів єпископ Житомирського об’єднання церков християн віри Євангельської Володимир Бричка. – Місяць тому ми були в Сєвєродонецьку й отримали листи-прохання організувати допомогу для лікарень. Бог дав нам можливість зібрати все це й привезти за місцем призначення. Миючі засоби, ліжка та ковдри нам передали з Голландії, а продукти зібрані від населення Західної України. Ще одна фура з допомогою вже розвантажена в Слов’янську Донецької області.

Представників церков прийняв голова Луганської ОДА Геннадій Москаль.

– Половина гуманітарного вантажу найближчими днями буде розподілена по лікарнях, а продукти харчування та будівельні матеріали цієї суботи я особисто відвезу в одне із сіл на лінії фронту, – запевнив керівник області. – Гуманітарні вантажі з інших областей України – найкращий доказ, що Донбас у важку годину не залишився наодинці зі своїми проблемами.

 

За інформацією прес-служби Луганської ОДА

Последние комментарии