10 лютого відбулося чергове засідання виконавчого комітету

10 лютого відбулося чергове засідання виконавчого комітету

На черговому засіданні виконавчого комітету, що відбулося 10 лютого, розглянуто більше 20 питань.

Зокрема члени виконкому взяли до відома інформацію про роботу підприємств промислового комплексу міста Сєвєродонецька за 2014 рік. За цей період промисловим комплексом міста реалізовано продукції (робіт, послуг) на суму понад 3 млрд. грн., що складає 7% від загального обсягу реалізованої продукції по Луганській області.  І хоча економіка знаходилася у надзвичайно складному становищі, деякі підприємства хімічної галузі досить успішно провадили свою виробничу діяльність.

Так підприємства «Хімпостачальник» та ТОВ «ТАНА» збільшили обсяг реалізованої промислової продукції майже на 6% та на 9% відповідно. Підприємствами машинобудування, серед яких ПрАТ «СНВО «Імпульс», ТДВ «Сєвєродонецький завод хімічного нестандартизованого обладнання», ТОВ «Антекс - Автоматика» та інші, реалізовано продукції на суму понад 700  млн. грн., що в 1,7 рази більше, ніж за 2013 рік. 

Виконкомом міської ради прийнято рішення про встановлення тарифів на платні послуги, які надаються КДЮСШ №1, №2, №3 відділу молоді та спорту Сєвєродонецької міської ради та тариф на платні послуги з занять загальною фізичною підготовкою в тренажерному залі Льодового палацу спорту.

На засіданні затверджені міські заходи, присвячені народному святу «Масляна». 22 лютого 2015 року з 11.00 до 13.00 на пл. Перемоги проводитиметься  святкова концертно – розважальна, конкурсна та ігрова програма «Масляна прийшла» за участю колективів художньої самодіяльності міського Палацу культури та Палацу культури хіміків ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання «Азот». А біля Льодового Палацу спорту будуть організовані спортивно-розважальні заходи.

Члени виконкому ухвалили обсяги фінансової підтримки з міського бюджету на 2015 рік громадських організацій «Сєвєродонецька міська Організація ветеранів України» та Сєвєродонецька міська рада воїнів-інтернаціоналістів Української Спілки Ветеранів Афганістану.

Розглянувши пропозиції комісії  виконкому міської ради з питань призначення соціальних допомог, члени виконавчого комітету ухвалили рішення про надання одноразової матеріальної допомоги гостро потребуючим громадянам, малозабезпеченим родинам, у яких член родини під час служби у збройних силах отримав інвалідність та сім’ям воїнів, загиблих в Афганістані.

Серед інших прийняті рішення про встановлення режимів роботи деяких об`єктів тощо.

 

Інформація відділу внутрішньої політики та зв´язків з громадськістю міськради

Последние комментарии