Засідання міської комісії з питань техногенної й екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Засідання міської комісії з питань техногенної й екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

У приміщенні Сєвєродонецької міськради відбулося планове розширене засідання міської комісії з питань техногенної й екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Головним питанням зустрічі стало визначення пріоритетних напрямків роботи членів комісії у зв’язку з запровадженням урядом режиму надзвичайної ситуації на території Луганської та Донецької областей, а на всій території України режиму підвищеної готовності.

Було вирішено основну увагу приділити створенню захисних споруд та покращенню умов перебування в них для населення. За словами заступника міського голови Петра Чернишина, ця робота проводилася і раніше, а тепер потребує доопрацювання та контролю.

Представники житлових комунальних підприємств звітували про готовність захисних споруд. Також було вирішено виділити кошти на їх оснащення необхідним обладнанням. 

Міський голова Валентин Казаков, як член комісії, наголосив, що на сьогоднішній день ситуація в Сєвєродонецьку не є надзвичайною, місто забезпечено всіма життєво необхідними потребами, є електропостачання, газ, вода, постачання продовольством, тому ніяких приводів для паніки у населення бути не повинно.    

 

Інформація газети "Сєвєродонецькі вісті"

Последние комментарии