22 грудня відбулася конкурсно-розважальна програма «Казковий переворот»

22 грудня відбулася конкурсно-розважальна програма «Казковий переворот»

Напередодні Нового року та Різдва кожна дитина живе в очікуванні свята, подарунків, дива.

22 грудня 2014 року  актова зала підліткового клубу за місцем проживання «Восход» Сєвєродонецього дитячо-юнацького комплексу «Юність» привітно   зустрічала 25 дітей  з багатодітних сімей для участі в конкурсно-розважальній програмі «Казковий переворот».

Ведуча запросила гостей здійснити подорож в Королівство, в якому все переплуталось.   Принцеса Забава, Кощій Безсмертний, Баба Яга, Сніговик  разом з дітьми долали перешкоди на шляху до зустрічі з головними  героями свята: Дідом Морозом та Снігуронькою. А завдання були цікавими та різноманітними: відгадування загадок, читання віршів, веселі танці,  рухливі ігри та естафети.  

Розважальне різноманіття у супроводі  новорічних мелодій, яскраві карнавальні костюми створювали святкову атмосферу, в яку поринули не тільки діти, а й дорослі.

Ініціатором  та організатором новорічного заходу виступило Управління праці та соціального захисту населення, а Сєвєродонецька міська рада потурбувалась про те, щоб  юні гості  отримали не тільки заряд позитивних емоцій та гарного настрою, але й солодкі подарунки.  

 
Підготувала головний спеціаліст УПтаСЗН І.І. Волкова

Последние комментарии