Притягнуто до відповідальності злочинця

Притягнуто до відповідальності злочинця

Прокуратурою м. Сєвєродонецька підтримано державне обвинувачення у суді та доведено винуватість Б., який в березні 2014 року скоїв тяжке корисливе кримінальне правопорушення на території м.Сєвєродонецька.

Як встановлено під час досудового розслідування та доведено прокуратурою міста в суді, Б. в березні поточного року знаходячись біля банкомату «Приватбанку» у районі супермаркету «Сім`я» по вул. Танкістів м.Сєвєродонецька, побачив як гр. Ф., зняла грошові кошти з банкомату та поклала їх до гаманця, який тримала під пахвою. Після чого обвинувачений Б. вирвав з її пахви жіночий гаманець, в якому знаходились грошові кошти у сумі 1260 (одна тисяча двісті шістдесят) гривень та дві банківські пластикові картки «Приватбанку», після чого намагався втекти з місця скоєння кримінального правопорушення, з метою подальшого розпорядження викраденим майном, але свій злочинний намір до кінця довести не зміг,  оскільки був затриманий із викраденим майном громадянами.

Викрадене майно було повернуто потерпілій Ф. в повному обсязі.

З урахуванням тяжкості вчиненого Б. кримінального правопорушення, особистості злочинця, який раніше неодноразово судимий, ніде не працював і в такий спосіб заробляли собі на життя, державним обвинувачем орієнтовано суд на призначення реальної міри покарання, як такої, що може попередити скоєння ним нових злочинів.

Вироком Сєвєродонецького міського суду Б. визнаний винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15 ч.2 ст.186 КК України та йому призначено покарання у вигляді 4 років 6 місяців позбавлення волі.

 

Д.В.Гринченуо, старший прокурор прокуратури м. Сєвєродонецька Луганської області молодший радник юстиції  

Последние комментарии