Захист прав постраждалих внаслідок бойових дій на території Луганської області

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ!

Громадська організація «Луганська Правозахисна Група» здійснює реалізацію проекту «Сприяння відновленню правопорядку на засадах захисту прав людини і територіальних громад в Луганській та Донецькій областях», в межах якого збирає інформацію про порушення прав людини на конфліктних/постконфліктних територіях Луганської і Донецької областей, надає правові консультації внутрішньо переміщеним особам, учасникам добровольчих батальйонів з метою поновлення їх прав та зміцнення засад української державності на постконфліктних територіях Луганської та Донецької області.

Як один із заходів з реалізації нашого проекту 12.12.2014р. з 14.30 по 17.00 за адресою м. Сєверодонецьк, вул. Ленина, 32-а, пройде семінар «Захист прав постраждалих в наслідок воєнних дій на території Луганської області», де будуть надані безоплатні правові консультації постраждалим, надана інформація про правові механізми та перспективи відновлення прав постраждалих, учасників добровольчих батальйонів, прав членів територіальної громади.

Учасникам семінару безоплатно надаються роздаткові матеріали, зокрема, типові заяви для захисту прав постраждалих внаслідок воєнних дій.

Під час заходів для учасників передбачається кава-брейк.

Для участі в семінарі потрібна попередня реєстрація за телефонами: 0953266890; 0984288527 – контактна особа Стулов Сергій Петрович.

Последние комментарии