Презентація книги «Геноцид в Україні 1932-1933 рр. за матеріалами кримінальної справи № 475»

Презентація книги «Геноцид в Україні 1932-1933 рр. за матеріалами кримінальної справи № 475»

7 грудня 2014 року о 13 годині в Комунальному закладі «Сєвєродонецька міська публічна бібліотека» (Луганська обл., м. Сєвєродонецьк, проспект Радянський, буд. 54)  Службою безпеки України відбудеться презентація наукового видання - нової книги «Геноцид в Україні 1932-1933 рр. за матеріалами кримінальної справи № 475».

В ході заходу представник Служби безпеки України Валерій Удовиченко, як один з упорядників книги та екс-керівник слідчо-оперативної групи з розслідування кримінальної справи № 475, розповість про окремі аспекти криміналістичної методики проведеного досудового розслідування за фактом вчиненого геноциду в Україні в 1932-1933 роках, як було доведено злочин проти людяності й встановлено винуватців Голодомору, а також судове рішення у цій справі. Будуть висвітлені використані для опублікування даного видання документи та матеріали, присвячені жахливій трагедії українського народу в ХХ ст. – Голодомору 1932-1933 рр. Також з цих матеріалівчастково можна усвідомити, чому продовжуються злочини геноциду, чому зараз відбуваютьсястрашні події в окремих східних областях України, де був Голодомор-геноцид.

Цю книгу разом з підбіркою інших 30 видань з історії України, національно-визвольного руху, збіркою віршів для молоді та нарисами про життєві і творчі шляхи видатних українських вчених, громадсько-політичних діячів, церковних реформаторів, письменників, поетів, композиторів, скульпторів та педагогів буде передано до Сєвєродонецької міської публічної бібліотеки.

На проведення просвітницького заходу запрошуються всі небайдужі до історії України та долі українського народу, представники ЗМІ. 

Последние комментарии