18 листопада відбулося чергове засідання виконавчого комітету

18 листопада відбулося чергове засідання виконавчого комітету

На черговому засіданні виконавчого комітету, що відбулося 18 листопада було розглянуто 20 питань порядку денного.

Зокрема, схвалено проект рішення міської ради «Про внесення змін до міського бюджету на 2014 рік». Дане рішення пов’язано з виділенням субвенції з держбюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. Для Управління охорони здоров’я міської ради виділено кошти на заміну вікон у пологовому, хірургічному та терапевтичному відділеннях, оплату енергоносіїв, оплату праці з нарахуваннями.

Внесено зміни до кількості та вартості капітальних ремонтів двигунів для КП «Сєвєродонецьке тролейбусне управління»; передбачено три об’єкти капітальних ремонтів колекторів централізованого опалення та гарячого водопостачання житлових будинків, тощо.

Членами виконкому прийняті рішення про постановку громадян до черги на одержання жилої площі та надання жилої площі у гуртожитках.

Також на засіданні затверджені заходи до Міжнародного дня інвалідів, та Дня пам’яті жертв голодоморів. В рамках заходів до Дня пам’яті жертв голодоморів заплановано проведення 21 листопада 2014 року  у КЗ «Сєвєродонецький міський Палац культури» о 16.00 тематичної програми «Не згасне пам’ять», а 22 листопада о 10.00 біля храмового комплексу на Лісній Дачі проведення мітингу-реквієму з запаленням свічок та оголошенням хвилини мовчання, за участю керівництва міста та громадськості. 

Серед інших були розглянуті питання з захисту прав малолітніх, встановлення режиму роботи деяких об“єктів, скасування дозволу на розміщення зовнішньої реклами тощо.

 

Інформація відділу внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю міськрад

Последние комментарии