«Тут народжується диво»

«Тут народжується диво»

Цей навчальний рік особливий для Сєвєродонецького міського Центру дитячої та юнацької творчості, бо закладу виповнюється 50 років.

Кожен колектив готується до святкування ювілейної річниці. Можна завітати на заняття у будь-який гурток та ознайомитися з новим для себе видом творчості. Дні відкритих дверей проходили протягом осінніх канікул. Через відомі обставини кабінети зустрічали низькою температурою, але вихованці гаряче спілкувалися і від того не помічали холоду. 

Рух краще над усе зігріває. Саме тому вихованці та педагоги зібралися для проведення незвичайного кросу. Вони не просто змагалися на швидкість, хоча побігати довелося добряче, але основною метою було знайти незвичайний фотокадр. Фотокрос з нагоди 50-річчя СМ ЦДЮТ мав назву «Тут народжується диво». Це цілковита правда. У кожному гуртку насправді працюють дивовижні педагоги та креативні вихованці. Вони це довели своєю винахідливістю. Усі учасники фотокросу об’єдналися у кілька команд. Кожна з них отримала 12 фраз, які треба було проілюструвати фотографією. Фантазія не знала меж. Спробуйте вийти на вулицю та знайти кадр з назвою «Музикант осені», а діти вважають, що це може бути листя на землі, або чисельні зграї голубів, «Новий вид творчості» – це письмо опалим листям на асфальті, так вирішили наші вихованці… Було дуже багато ідей! Кожна з них – маленьке диво.

Особливо цікаво разом дивитися на результати такого кросу. Усі втомилися, але були задоволені та висловили сподівання зустрітися на іншому фотокросі. Приєднуйтесь!

А. КОПИЛОВА,методист Сєвєродонецького міського Центру дитячої та юнацької творчості

Последние комментарии