91-а (чергова) сесія міської ради

91-а (чергова) сесія міської ради

31 жовтня відбулося пленарне засідання 91-ої (чергової) сесії Сєвєродонецької міської ради шостого скликання.

 

Частина питань, що розглядалася на ньому, стосувалася внесення змін до міського бюджету на 2014 рік. Так, доходна частина загального фонду міського бюджету збільшена на суму субвенції з державного бюджету в розмірі 3 млн. 934 тис. 400 грн. Ці кошти будуть спрямовані на капітальний ремонт дитячого навчального закладу №43.

За рахунок залишку бюджету розвитку на початок року., передбачено понад 900 тис. грн. на капітальні ремонти електричних мереж житлових будинків.

Також виділено кошти на ремонт павільйонів ДНЗ №38, на проектні роботи з капітального ремонту мосту через р. Борова для відновлення руху автотранспорту, на капітальний ремонт покрівлі та термоізоляцію фасаду критих кортів за адресою: вул. Вілесова, 4а тощо.

На пленарному засіданні депутати розглянули й кадрові питання. Заступником міського голови обрано Олександра Ольшанського.

Згідно з Законом України «Про доступ до публічної інформації» більш детально з рішеннями 91-ої (чергової) сесії міськради можна ознайомитися на сайті Сєвєродонецької міської ради.

 #

Кто знает что со светом в

Кто знает что со светом в городе, это же кошмар целыми днями ,ни света, ни воды???

 
 #

Кто знает что со светом в

Кто знает что со светом в городе, это же кошмар целыми днями ,ни света, ни воды???

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии