Тижні осінньої краси

Тижні осінньої краси

Милує око чарівниця-осінь. Годує нас яскравими фруктами і овочами, повними корисних вітамінів. Різними барвами вона прикрасила Сєвєродонецькі вулиці, сквери, парки. І саме в цей час такими чарівно-красивими були шкільні коридори, де було розташовано виставки юних аранжувальників, флористів, майстрів народних ремесел, де ми побачили саме ті фрукти і овочі, прикрашені композиціями з живих квітів, поробки з природних матеріалів Так проходив міський конкурс дитячої творчості «КРАСА ВРЯТУЄ СВІТ», в рамках міського етапу Всеукраїнської акції «День юного натураліста».

Координатором роботи акції був Сєвєродонецький міський центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді.  В  2014 році захід було присвячено до Дня вчителя, проводиться він з метою залучення учнівської молоді до практичної природоохоронної роботи, сприяння естетичному, національному, трудовому вихованню учнів, формування нової генерації екологічно освічених господарів краю, популяризації кращого досвіду природоохоронної роботи з учнівською молоддю.

В заході прийняли активну участь загальноосвітні та позашкільні навчальні заклади міста. Було проведено творчі виставки, трудові акції з впорядкуванням шкільних  територій,  просвітницькі природоохоронні заходи.

Сподіваємося, що така природоохоронна робота виховає  у наших дітей дбайливе ставлення до навколишнього природного середовища.

КРАСА ВРЯТУЄ СВІТ…

 

Сєвєродонецький екологічний Центр

Последние комментарии