10 жовтня відбулось позачергове засідання виконавчого комітету

10 жовтня відбулось позачергове засідання виконавчого комітету, порядок денний якого складав с десяток найважливіших питань.

Насамперед члени виконкому затвердили рішення про початок опалювального сезону 2014-2015 р.р. Так з 12 жовтня 2014р. ДП «Сєвєродонецька ТЕЦ» та КП «Сєвєродонецьктеплокомуненерго» забезпечуватимуть поетапну подачу теплоносія в першу чергу - на об’єкти охорони здоров’я, освіти, культури та спорту; в другу чергу - на об’єкти житлового фонду, адміністративного та виробничого призначення.

 

На засіданні взято до відома інформацію про оздоровлення та відпочинок  дітей влітку 2014 року. У поточному році з міського бюджету було виділено на оздоровлення та відпочинок дітей 205 400,00 грн. Літнє оздоровлення відбувалось на базі таборів з денним перебуванням, на базі позаміських ДЗОВ, в санаторіях системи МОЗ, у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, в оздоровчих закладах та на базах відпочинку за рахунок коштів ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот».

 

Ще одне рішення стосувалось проведення міських заходів, присвячених 70-й річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників. 22 жовтня 2014р о 14.00 в міській бібліотеці для юнацтва відбудеться інтерактивна година історичної пам’яті «Пам’ятаємо минуле, заради майбутнього». Протягом жовтня у навчальних закладах та бібліотеках проводитимуться «уроки мужності», тематичні бесіди, лекції, зустрічі з  ветеранами Великої Вітчизняної війни тощо.

 

Серед інших прийняті рішення про внесення змін до міського бюджету, захист прав малолітніх тощо.

 

Источник http://sed-rada.gov.ua

Последние комментарии