Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події за добу станом на 7 жовтня 2014 року

Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події за добу станом на 7 жовтня 2014 року

Військові злочини
6 жовтня бойовиками здійснено артилерійські обстріли:
- з території м. Кіровська (підконтрольній ЛНР) у період часуз 10.10 до 10.15 здійснено 40 пострілів у напрямку блокпосту Збройних сил України, розташованого у с. Оріхове Попаснянського району та у період часу з 14.15 до 14.30 здійснено 20 пострілів у напрямку м. Золоте-3;

- у період часу з 12.15 до 17.00 зі сторони м. Первомайська (підконтрольного ЛНР) бойовики обстріляли м. Попасна. Внаслідок обстрілу:
- загинули двоє місцевих мешканців1936 та 1969 р.н.
- поранені п’ять співробітників зведеного загону УМВС України у Тернопільській області та одна місцева мешканка 1921 р.н. 
- знищена котельна дитячого садку «Сонечко» по вул. Леніна, 157.
- пошкоджені:
- будівля ВДАІ Попаснянського району по вул. Некрасова, 1
- Попаснянський вагоноремонтний завод
- будівля магазину «Світанок» по вул. Леніна,
- будівля по вул. Осіпенко, 15
- будівля по вул. Оборонна, 85
- житловий будинок №1 пл. Героїв.

- 17.30 з АГС (автоматичний станковий гранатомет) бойовиками був здійснений артобстріл мосту через р. Сіверський Донець у м. Щастя. Дані факти зареєстровані. Проводиться перевірка.

Тяжкі тілесні ушкодження
6 жовтня до реанімаційного відділення Кремінської лікарні з чисельними тілесними ушкодженнями був госпіталізований 45-річний місцевий житель, який помер у лікарні. Даний факт було зареєстровано. По гарячих слідах працівники Кремінського райвідділу міліції у скоєнні кримінального правопорушення викрили 42-річного чоловіка. Було встановлено, що між чоловіками на ґрунті раптово виниклих неприязних стосунків сталася бійка, під час якої потерпілому були завдані тілесні ушкодження. Триває досудове розслідування.

Незаконне заволодіння автотранспортом
6 жовтня до чергової частини звернувся місцевий житель1983 р.н. з заявою про те, що 30 липня о 13.00 у районі кв. Сонячний м. Золоте-1 невідомі особи у камуфльованому одязі з автоматичною зброєю, незаконно заволоділи його автомобілем «Dewoo Lanos»,д/з ВВ 3184 АО. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження автомобіля та затримання осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення.

6 жовтня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції з заявою звернувся чоловік 1976 р.н. про те, що 1 вересня о 18.00 у с. Біле біля будинку на вул. Радянській, троє озброєних невідомих осіб у камуфльованому одязі, незаконно заволоділи його автомобілем «ГАЗ- 33023», д/з ВВ 3664 АО, білого кольору.Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження автомобіля та затримання осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення.

6 жовтня до Старобільського райвідділу міліції поштою надійшла заява від чоловіка 1978 р.н. про те, що 25 серпня з території автостоянки, розташованої за адресою: м. Луганськ, вул. Московська, невідомі особи в камуфльованому одязі з автоматичною зброєю, під загрозою застосування зброї, викрали його автомобіль «Hyundai SantaFe», д/з ВВ 2770 ВС. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження автомобіля та затримання осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення.

Того ж дня до Старобільського райвідділу міліціїнадійшло повідомлення від чоловіка 1967 р.н. про те, що 4 жовтня о 12.30 шість невідомих осіб у камуфльованому одязі зі зброєю, проникли до будинку за адресою:м. Олександрівськ, вул. Шевченка, де під загрозою застосування зброї у відношенні його 70-річної матері незаконно заволоділи автомобілями «Mitsubishi Carisma», д/з 20550АХ та «Chevrolet Niva», д/з ВВ3532АН, а також особистим майном з гаражу та будинку. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження автомобілів, а також розшуку та затримання осіб, які скоїли кримінальне правопорушення.

Вилучення зброї
6 жовтня у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Лисичанського міськвідділу міліції поблизу населеного пункту м. Лисичанськ, виявили та вилучили закопаним у землі:гранатомет «РПГ-18», металевий ящик з трьома гранатами типу «ВОГ», три одиниці «ВМГ-К» до підствольного гранатомету «ГП-25» та бойові набої калібру 5,45 мм. Даний факт зареєстровано. Проводиться перевірка.

Пожежа
6 жовтня до Біловодського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що сталося займання будинку на вул. Голяса с. Бараниківка. Під час огляду місця події було виявлено труп господаря 1948 р.н., який хворів та тривалий час знаходився у паралізованому стані, мешкав один. Даний факт зареєстровано. Труп направлено до СМЕ Старобільського району. Попередня причина пожежі необережне поводження з вогнем. Проводиться подальша перевірка.

Безвісті зниклі
6 жовтня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції з заявою звернулась пенсіонерка 1943 р.н. про те, що з середини червня вона втратила зв`язок зі своїм братом Соханенко В.М., 1938 р.н., який мешкав за адресою: Луганська область, м. Ірміно, вул. Космонавтів. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження пенсіонера.

Інше
6 жовтня до Сватівського райвідділу міліції звернулися з заявами військові комісари про те, що бойовики, так званої армії «ЛНР», захопили: 10 липня Свердловський міськийвійськовий комісаріат, на початку серпня Краснодонський міський військовий комісаріат та на початку вересня Антрацитівський міський військовий комісаріат. Дані факти зареєстровані.

 

ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

 #

А все время обстреливают

А все время обстреливают Первомайск ( конечно же боевики из Лисичанска, куда их пускают пострелять), места нет живого, это не ЗЛОЧИН? Давайте не будем в одну калитку.

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии