Затверджено склад міського штабу з питань соціального забезпечення вимушених переселенців

На черговому засіданні виконавчого комітету, що відбулося 9 вересня, розглянуто 8 питань порядку денного.

Зокрема членами виконкому схвалено проект рішення  міської ради «Про внесення змін до міського бюджету на 2014 рік», яким передбачено перерозподіл коштів міського бюджету.

Також  затверджено склад  міського штабу з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції». До роботи штабу вирішено залучати  представників громадських об`єднань та волонтерів.

На засіданні  прийнято  рішення про присвоєння назви вулиця Берегова  дорозі, що проходить від вулиці Об`їзна в районі Щедрищевського водозабору через тимчасовий міст до села Воєводівка. 

Виконавчим комітетом міської ради внесено зміни до рішення виконкому від 27.08.2014р. №466 «Про організацію навчально-виховного процесу в загальноосвітніх навчальних закладах м. Сєвєродонецька  в осінньо-зимовий період 2014-2015 року», а саме скасовано запроваджений шестиденний  режим роботи у загальноосвітніх навчальних закладах міста Сєвєродонецька.

Серед інших питань порядку денного  затверджено  доповнення до переліку адміністративних послуг, які надаються у Центрі надання адміністративних послуг у м. Сєвєродонецьку  деякими послугами з Держгірпомнагляду та Держархбудінспекції.

 

Джерело: sed-rada

Последние комментарии