З Днем Незалежності України!

В День Незалежності України,  ми вітаємо усіх вас, хто своїми діями докладається до нашої спільної справи – розбудови європейської держави України та її невід’ємної частини - міста Сєвєродонецьк. 

Проголошення Незалежності започаткувало нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.

Сьогодні наше завдання, завдання усіх свідомих громадян України – зробити усе, аби наповнити незалежність нашої країни справжнім змістом, докласти максимум зусиль, аби наблизити пору розквіту України. І не має значення, де ми народилися: у Києві чи Сєвєродонецьку,  Львові чи Одесі, Ростові чи Ташкенті, не має значення скільки нам років і якою мовою ми говоримо. Лише одне має вирішальне значення: наша ненька Україна і наше спільне щасливе майбутнє.

Ще рік тому нам здавалося, що незалежність Україні досталася дуже легко. Але останні трагічні подіїстали випробовуванням для всіх нас - тестуванням на мужність, на терпіння,  на толерантність,  нарешті – на здоровий глузд. Нині уже ніхто не сумнівається у тому, що український народ в змозі об’єднатися заради збереження свободи та незалежності.  Ми впевнені, що день прийдешній принесе нам світле почуття радості від усвідомлення власної причетності до розбудови Сєвєродонецька та усієї України! Заради цього кожен з нас має плідно і натхненно працювати на благо рідної Вітчизни.

Успіх прийде неодмінно! Від усієї душі зичимо вам та вашим рідним міцного здоров’я,  щастя,  добра і злагоди,  достатку, миру,  щедрої долі, подальших успіхів в усіх справах і починаннях заради процвітання української держави, добробуту її народу. Нехай серця наповнюються гордістю за нашу країну,  почуттям патріотизму до рідного краю,  прагненням до єдності, порозуміння та згуртованості!

Слава Україні!      

 

Громадський рух «Очищення»

Последние комментарии