15 квітня відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Майже 20 питань стояло на порядку денному чергового засідання виконавчого комітету, яке відбулося 15 квітня.

Зокрема, члени виконкому затвердили внесення змін до рішення виконкому Сєвєродонецької міської ради «Про організацію пасажирських перевезень на міських автобусних маршрутах загального користування м. Сєвєродонецька». Коментуючи це рішення, секретар ради Андрій Гавриленко зазначив: «Ці зміни якісно поліпшать послуги пасажироперевезень. Вони торкнуться таких автобусних маршрутів: маршрут №6 буде продовжений до селища Павлоград. Автобусний маршрут №1 буде повністю виключений, а його замінить автобусний маршрут №5, який робитиме зупинку біля Торгового Дому «Амстор». При цьому на маршруті №5 збільшиться кількість машин до 28».

На засіданні прийнято рішення про організацію та проведення міської військово-спортивної гри «Зірниця», присвяченої 69-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні та 80-річчю м. Сєвєродонецька. «Кілька років тому в нашому місті була відроджена гра «Зірниця», – повідомив Андрій Гавриленко. – І сьогодні ми підтримуємо цю добру традицію, спрямовану на військово-патріотичне виховання молоді. Цього року чергова гра буде проходити, в залежності від погодних умов, 6 або 13 травня».

Члени виконкому затвердили склад оргкомітету та план проведення міських заходів, присвячених Дню Чорнобильської трагедії. У ці дні традиційно вшановується пам’ять загиблих та людей, які брали участь у ліквідації аварії. 26 квітня о 10.00 біля пам’ятника жертвам Чорнобиля відбудеться мітинг-реквієм.

Ще декілька рішень стосувалися надання та розподілу жилої площі. 

Серед інших прийняті рішення про захист прав малолітніх тощо.

 

Інформація відділу внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Сєвєродонецької міськради

Последние комментарии