Депутати фракції Партії регіонів Сєвєродонецької міської ради VI скликання звернулись до Президента України

19 лютого, на засіданні фракції Партії регіонів Сєвєродонецької міської ради VI скликання депутати виступили з офіційним зверненням, повідомляє Офіційний сайт Сєвєродонецької міськради.
 
Депутати фракції Партії регіонів Сєвєродонецької міської ради VI скликання звернулись до Президента України:
 
«Ми, депутати фракції Партії регіонів Сєвєродонецької міської ради VI скликання глибоко обурені ситуацією, що склалася в нашій країні. Протест, який ще вчора анонсувався опозицією як мирна акція, сьогодні переріс в відкрите озброєне протистояння екстремістів. Незаконне використання зброї, загибель громадян, чергове захоплення державних будівель, палаючі офіси – свідчить про неспроможність опозиції до цивілізованого діалогу.  Все це стало реальним завдяки діям радикальних сил. Звертаємося до всіх, хто вчинив ці злочини, здати зброю та звільнити всі захоплені приміщення задля збереження миру і спокою в нашій країні. Вимагаємо дотримуватися Конституції України та негайно припинити незаконні дії.
 
Ми висловлюємо глибоке співчуття рідним та близьким загиблих співробітників правоохоронних органів та громадян України.
 
Сьогодні ми в черговий раз переконалися, що в мирному врегулюванні ситуації в країні зацікавлена виключно влада.
 
Ми звертаємося до Президента України з вимогою ввести надзвичайний стан, зупинити конфлікт та притягнути до відповідальності тих, хто сьогодні чинить масові заворушення та закликає звергнути легітимно обрану владу. Південний Схід України, один з найбільших за щільністю населення регіонів, закликає зробити все можливе для порятунку нашої країни. Ми не повинні зруйнувати нашу державу, яка належатиме нашим нащадкам».

Последние комментарии