Новорічне натхнення 2014 року

Виставка новорічно-різдвяних композицій проведено в Сєвєродонецькому екологічному центрі. Про це повідомляють організатори.
 
Сєвєродонецькі школярі вже давно звикли до того, що, завітавши до Сєвєродонецького міського Центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді (СМ ЦЕНТУМ), можна ознайомитися не лише з неповторним рослинним світом, ай з творчістю своїх однолітків. Тут регулярно проводяться різноманітні виставки. Здається, зовсім недавно запрошували гостей поглянути на осінній букет, а ось вже й новорічно-різдвяні композиції закружляли святковим хороводом у виставковій міні-залі.
 
ЧОГО ТУТ тільки немає! Лапчасті віночки на стіну і симпатичні букетики для журнально¬го столика, об'ємні композиції, які вста-новлюються прямо на підлогу, і міні-прикраси для віконця чи люстерця... У вмілих руках юних аранжувальників художнього змісту набули засушений чортополох, шкаралупа від горіхів і старі платівки, різноманітні шишки, свічечки, гілоч¬ки сухостою, навіть - звичайнісінький дріт. Саме з них юні флористи виготов¬ляла свої роботи на кон¬курс «Замість ялинки -букет». Деякі з витворів можна не ховати в шух¬лядку, і по закінченні свят вони з успіхом прикрашатимуть оселю протя¬гом року. Учні шкіл міста прийняли активну участь у конкурсі, було представлено на конкурс 68 робіт з СЗШ № 1,  колегіуму, 4, 6,  8, 10, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, ліцею за двома номінаціями:
 
«Новорічна композиція»» - новорічні виставкові композиції;
«Український сувенір» - новорічні подарунки.
 
Перед оргкомітетом, до якого увійшли директор СМ ЦЕНТУМ О.М. Зельська та керівники гуртків О.В. Матвієвська, М. П. Винник, В. М. Хорунжа, постало нелегке завдання - серед такої краси визначити найперших.  
 
Отже, за номінацією «Краща новорічна композиція» кращими визначили: СЗШ № 16,  СДЮТ  Юність.
 
За номінацією «Краще висвітлення символіки нового року»:
Сєвєродонецький багатопрофільний ліцей, СДЮТ  Юність.
За активну участь, високий рівень виконання робіт відзначити роботи: СДЮТ  Юність.
За оригінальність та майстерність виконання роботи відзначити роботи шкіл: СЗШ  № 6, СЗШ  № 10, Сєвєродонецький багатопрофільний ліцей, СДЮТ  Юність, СЗШ  № 20.
За номінацією «Краща ялинка»: СЗШ № 6, СЗШ № 8, Гімназія, 
СЗШ № 11, СЗШ № 12, СЗШ № 13, СЗШ № 17, СЗШ № 18, СЗШ № 20,
Сєвєродонецький багатопрофільний ліцей, СДЮТ  Юність.
За номінацією «Краща настінна прикраса»: СЗШ № 4, СЗШ № 8,
СЗШ № 16, СЗШ № 17.
За номінацією «Новорічний сувенір»: СЗШ № 1, Сєвєродонецький колегіум, СЗШ № 4, СЗШ № 14, СЗШ  № 15.
Кращі роботи відправлені до участі у обласному конкурсі «Замість ялинки-букет».

Последние комментарии