Вивчаємо державні традиції з дитинства

Весело та дружно відсвяткували чергову річницю Соборності та Свободи України у дитячому садочку №14 «Білочка». Миру, повазі один до одного, вшануванню національних традицій, державних свят, патріотизму треба привчати з дитинства.

Саме так виховують малечу цього дитсадка. Він не може змагатися з сучасними, реконструйованими дошкільними навчальними закладами щодо підвищених умов перебування. А от за теплою атмосферою в колективі, взаєморозумінням між вихователями та дітьми дасть фору всім.

Впевненими кроками готуючись до школи, дівчата та хлопчики не тільки зі слів батьків чи працівників дитсадка дізнаються про цей невідомий світ середньої освіти.

Різноманітні зустрічі зі школярами стали для них регулярними. А з учнями сусідньої СЗШ №12 вже зав’язалася міцна дружба – разом вони провели кілька заходів. Останній присвятили Дню Соборності та Свободи України.

22 січня діти з середньої групи ДНЗ №14 «Краплинки» провели дружню спортивну зустріч з 9-А класом СЗШ №12. Символічно, що одна з команд обрала блакитний колір футболок, інша – жовтий. Спочатку між собою змагалися колективи, потім ряди школярів об’єдналися с малечою. Різноманітні конкурси та естафети сильнішого не виявили, хоча ближче до перемоги були все ж таки наші «краплиночки». Також для своїх старших товаришів вони підготували зворушливу хореографічну композицію, на що ті відповіли двома вокальними подарунками.

Звичайно, в такий день ніхто не залишився без нагород – м’ячі обом командам підготував благодійний фонд народного депутата України Олексія Кунченка «Заради майбутнього». Також усіх пригостили смачними українськими короваями.

«Зустріч стала своєрідним зразком об’єднання, – каже представник благодійного фонду, заступник голови міської організації Партії регіонів О.П. Кунченка Сергій Горбатюк. – Подивіться, у зовсім маленьких та майже випускників знаходяться спільні інтереси, взаєморозуміння, формуються товариські стосунки. Чи не це основою майбутнього, нашої міцної держави?»

 

Источник sed-rada

Последние комментарии