Обласна влада продовжує контролювати ліквідацію підприємств-банкрутів Луганщини

Едуард Лозовський на селекторній нараді з районами закликав не затягувати розглядання справ у судах та пообіцяв звернути на це увагу обласного прокурора. Якнайшвидше погашення боргів із зарплати та іншим виплатам - завдання міністерства юстиції обласній владі. Про це повідомляє ЛОТ. 

Найбільше банкрутів у Сєвєродонецьку. Тільки підприємство «Донбас-пром-електро-монтаж» заборгувало понад два мільйони гривень. Утім, майно вже оцінили у майже шість мільйонів та готуються виставити на продаж, тож грошей на виплату заробітних плат вистачить.

Міська рада Слов’яносербська готова виплачувати заборгованість із своїх бюджетів, але нарікають на відсутність механізму надходження таких коштів на рахунки. Перший заступник голови Луганської облдержадміністрації наголосив на необхідності обміну досвідом між місцевими колегами. 

Едуард Лозовський, перший заступник голови Луганської облдержадміністрації: “Сегодняшний разговор о ситуации на предприятиях-банкротах должен нам показать перспективу серьезного снижения задолженности. Есть позиция нового министра юстиции по процедуре банкротства – максимальное ускорение работы, и второй акцент на погашении долгов по заработной плате». 

Последние комментарии