Сєвєродончани вшанували пам'ять загиблих у роки Великої Вітчизняної війни

22 червня сєвєродончани вшанували пам'ять загиблих у роки Великої Вітчизняної. За традицією мітинг-реквієм, з покладанням квітів до братської могили, провели на міському Меморіалі слави.

Мітинг відбувся за участю сєвєродонецьких ветеранів, представників міської влади, виконавчого комітету, правоохоронців, політичних партій, громадських організацій та козачих загонів нашого міста.

Міський голова Валентин Казаков наголосив на необхідності та важливості збереження пам'яті про героїзм наших братів, дідів та прадідів.

До його слів приєднався і заступник голови Сєвєродонецької міської організації Партії регіонів Андрій Гавриленко. Він зазначив, що організація докладе всіх зусиль, аби не допустити неправдивого переписання історії, де цінність подвигу визволителів зводиться нанівець. Шану ветеранам Великої Вітчизняної війни та працівникам тилу, побажання їм здоров'я та довгих років життя передав народний депутат України Олексій Кунченко.

Мільйонами обчислюються жертви війни. Свою данину Великій Перемозі віддали і мешканці Лісхімбуду, зазначив у своїй промові Володимир Федорович Корженко — заступник голови міської Ради ветеранів. Із трьох тисяч чоловік, які відправилися на війну, додому повернулося лише половина. Пам'ять жертв Великої Вітчизняної вшанували хвилиною мовчання.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии