Чергове засідання виконкому від 25 червня 2013

25 червня відбулось чергове засідання виконавчого комітету Сєвєродонецької міської ради.

Чергове засідання виконкому Сєвєродонецької міської ради розпочалося з урочистого моменту. Міський голова Валентин Казаков нагородив Почесною грамотою виконавчого комітету Євгенію Барановську, заступника начальника відділу реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців міської ради „За багаторічну і сумлінну працю, високий професіоналізм, усвідомлене почуття відповідальності за доручену справу та з нагоди виходу на заслужений відпочинок”.

Щодо порядку денного, то він містив близько 20 питань. З усіх прийнято відповідні рішення.

Зокрема члени виконкому затвердили Вимоги до приміщень, відведених під архіви на підприємствах, в установах та організаціях м. Сєвєродонецька. Основним завданням цих Вимог є встановлення єдиних критеріїв зберігання архівних документів підприємств, установ та організацій, як тих, у діяльності яких створюються документи Національного архівного фонду України, так і тих у діяльності яких документи НАФ не створюються.

Члени виконавчого комітету розглянули та взяли до відома інформацію про хід виконання рішення виконкому щодо проведення відкритого міського творчого конкурсу журналістів «Журналіст року-2013 у новій редакції».

На засіданні затверджено План заходів Координаційної ради з питань захисту прав споживачів на 3–й квартал 2013 року.

Серед інших прийняті рішення про захист прав малолітніх, надання жилого приміщення у гуртожитках, встановлення режиму роботи деяких об’єктів тощо.

Последние комментарии