Подяка за відремонтований під'їзд

Літо — гаряча пора для проведення різноманітних ремонтних робіт. І їх зараз проводиться чимало: відновлюються дороги, зовнішнє освітлення, утеплюються житлові будинки, виконуються капітальні ремонти дахів та під'їздів, адже питанням благоустрою Сєвєродонецька міська влада надає першочергове значення. І городяни по-достоїнству оцінюють проведені роботи. Так мешканці сорокового будинку, що по проспекту Гвардійському, дуже задоволені ремонтом, проведеним в одному з під'їздів дому працівниками житлосервісу “Промінь”.

Мешканці шостого під'їзду будинку № 40, що по проспекту Гвардійському, практично повністю погасили заборгованість за квартплату, тому й роботи з благоустрою отримали в повному обсязі та високої якості.

Першими в графіках ремонтів у під'їздах стоять ті, мешканці яких не мають боргів перед житлосервісами, або заборгованість мінімальна. Ця непорушна умова спонукала жителів під'їзду самим проявили активність — провести роз'яснювальну роботу з сусідами - і результат не забарився.

У під'їзді відшпакльовано та пофарбовано стіни, побілено стелю, відновлено електропроводку, перевірено дерев'яні конструкції. Все виконано руками скромних та працьовитих мулярів-штукатурів Галини та Валентини Хохлових, а також майстра житлосервісу Вікторії Ярової. За таку сумлінну роботу сєвєродончани щиро подякували житловикам у вигляді листа до міського голови Валентина Казакова.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии