Чергове засідання виконкому від 18 червня 2013

Чергове засідання виконавчого комітету Сєвєродонецької міської ради відбулося 18 червня. Порядок денний містив понад 20 питань.

Зокрема члени виконкому затвердили рішення Про проведення чергового призову громадян України на строкову військову службу. Також затверджено план проведення та забезпечення заходів з організації призову громадян 1988–1995 років народження у жовтні-листопаді 2013 року та склад міської призовної комісії.

На засіданні затверджено Положення про обробку та захист персональних даних виконавчими органами Сєвєродонецької міської ради в новій редакції. Зокрема члени виконкому затвердили форму зобов’язання про нерозголошення персональних даних для осіб, які обробляють персональні дані у виконавчих органах міської ради.

У новій редакції затверджено Положення про Координаційну раду з питань розвитку підприємництва у м.Сєвєродонецьку. Координаційна рада є консультативно-дорадчим органом при міській раді, яка сприяє реалізації державної політики у сфері розвитку підприємництва та реалізації регуляторної політики.

Керуючись пропозиціями комісії виконавчого комітету міської ради з питань призначення соціальних допомог, члени виконкому затвердили рішення про надання одноразової матеріальної допомоги городянам, що гостро цього потребують.

Ще одне рішення стосувалось внесення змін до рішення виконкому «Про створення комплексної групи із забезпечення контролю за дотриманням безпечних умов для життя та здоров’я дітей, які перебувають у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку м. Сєвєродонецька».

Серед інших прийняті рішення про захист прав малолітніх, встановлення режиму роботи деяких об’єктів тощо.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии