Чергове засідання виконкому від 11 червня 2013

Чергове засідання виконавчого комітету Сєвєродонецької міської ради відбулося 11 червня. Порядок денний містив понад 30 питань.

Зокрема члени виконкому прийняли рішення про нагородження Почесними грамотами виконкому Євгенію Барановську, заступника начальника відділу реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців міської ради та Альбіну Дмітрієву, директора КП «Сєвєродонецьккоммунсервіс» „За багаторічну і сумлінну працю, високий професіоналізм, усвідомлене почуття відповідальності за доручену справу”.

На засіданні прийнято рішення про створення інвентаризаційної комісії та затверджено її склад для перевірки стану збереження та проведення інвентаризації житлових приміщень, які належать на праві користування або власності дітям-сиротам, дітям позбавленим батьківського піклування та особам з їх числа.

Ще одне рішення стосувалось затвердження проекту «Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд у м. Сєвєродонецьку», розробником якого став Харківський інститут ДП УДПІ «Укрміськбудпроект».

Також на засіданні взято до відома довідку Про результати роботи балансової комісії з аналізу фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств, установ та організацій територіальної громади м. Сєвєродонецька за 2012 рік. Серед інших прийняті рішення про захист прав малолітніх, встановлення режиму роботи деяких об’єктів тощо.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии