У двох школах міста розпочали капремонти покрівель

Розпочато підготовку об'єктів соцкультпобуту до наступного осінньо-зимового періоду. Наразі відділом капітального будівництва ведуться роботи з капремонту покрівель двох загальноосвітніх шкіл Сєвєродонецька — 11-ої та 17-ої.

Цьогоріч готувати, як-то кажуть, “сани” стали не влітку, а ще з весни. Капітально ремонтувати покрівлі закладів міської сфери соцкультпобуту розпочали в травні. І певний фронт робіт вже провели у 17-й школі. На відновлення м'якої покрівлі з міського бюджету було виділено 240 тисяч гривень, вони вже освоєні. Детальний огляд об'єкту показав необхідність додаткових ремонтних робіт. Для продовження відновлення покрівлі цього закладу 30 травня на сесії міськради виділено ще 320 тисяч гривень, то ж роботи продовжать за тиждень.

Наразі замінюють шиферне покриття на загальносвітній школі №11. Цей ремонт також фінансує міський бюджет у сумі 250 тисяч гривень. Капремонти в закладах освіти виконують фірми-підрядники - “Северстроймонтаж” та “Севхимбуд”. До наступного осіннє-зимового періоду за цьогорічної програмою капбудівництва оновити покрівлю планують ще на трьох загальноосвітніх школах — другій, тринадцятій та чотирнадцятій, а також на майстернях п'ятої та десятої школи. Таку інформацію нам надав начальник відділу капбудівництва міськради Роман Абраменко.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии