Останній дзвоник в інтернаті

Останній дзвоник пролунав і для вихованців Сєвєродонецької обласної школи-інтернату. 37 випускників сьогодні, 24 травня, перегорнули ще одну сторінку свого життя. З нагоди цього свята в інтернаті відбулась святкова лінійка.

Привітала учнів з випуском директор школи-інтернату Олена Лєгостаєва. Вона подякувала всім гостям за небайдужість та чуйні серця, й зазначила, що вихованці інтернату літні канікули проведуть весело та з користю — у дитячих таборах. Передав привітання від міського голови його заступник, Володимир Кравченко.

Приїхали на свято й давні друзі, що тривалий час шефствують над інтернатом — державна податкова інспекція, а також ПрАТ “Сєвєродонецьке об'єднання “Азот”. Про подарунки для випускників подбав благодійний фонд Олексія Кунченка “Заради майбутнього”, що завжди приділяє увагу дітям цього закладу. Духовне благословення отримали колишні школярі від владики Никодима.

Цього дня в інтернаті вітали не лише дев'ятикласників, але й випускників садката молодшої школи. Останні подарували всім присутнім святковий вальс.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии