Сєвєродонецьк знову серед лідерів освіти

Для Сєвєродонецька вже стало доброю традицією підбивати підсумки навчального року вшануванням кращих учнів. 2012-2013 навчальний рік видався напрочуд плідним. Сєвєродонецькі школярі гідно предстваили місто на обласному та республіканському рівнях Всеукраїнських учнівських олімпіад та конкурсі-захисті Малої Академії Наук. 60 переможців, що принесли місту 70 призових місць отримали свої заслужені винагороди.

Ще один навчальний рік позаду. 21 травня кращих унів зібралися привітати в аудиторії Технологічного інституту СНУ ім. В. Даля.

У 2012-2013 навчальному році завдяки зусиллям вчителів 60 сєвєродонецьких школярів привезли додому 70 призових місць з III (обласного) та ІV (республіканського) етапів Всеукраїнської учнівської олімпіади та ІІ-ІІІ етапів конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН, що на 12 перемог більше, ніж минулого року. Переможці отримали дипломи та грошові премії. Грамотами міського відділу освіти нагородили і вчителів, які підготували переможців та призерів. Дипломами були відзначені також педагогічні колективи колегіуму, ліцею, СЗШ №5, №6 та №12 за участь у четвертій міжнародній виставці “Сучасні заклади освіти-2013.”

У міському відділі освіти говорять, що попри те, що умови проведення інтелектуальних конкурсів стали більш жорсткими Сєвєродонецьк і надалі впевнено тримає планку та вже 12-й рік поспіль займає перше місце за рейтингом командної участі в олімпіадах серед міст та районів Луганської області.

Привітати учнів з їх численними перемогами приїхав міський голова Валентин Казаков. Школярів закликали і надалі тримати підняту планку, випускників же продовжувати навчання у рідному місті, адже для цього у Сєвєродонецьку є всі необхідні умови.

У свою чергу учні щиро дякували своїм вчителям, батькам та міській владі за можливість самовизначитись відповідно до своїх інтересів та здібностей. Сприяти цьому, підвищувати зацікавленість школярів до поглибленого вивчення предметів та підтримувати талановиту молодь покликана міська цільова програма «Освіта Сєвєродонецька» на 2011-2015.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии