У Сєвєродонецьку розпочато роботи з утеплення будинків

Поетапне відновлення житлового сектору цьогоріч розпочали з капітального ремонту триповерхівки по Федоренко, 13. Цей житловий будинок — перший з чотирьох, що будуть утеплені у 2013-му за кошт міського бюджету.

Два житлових будинки по вулиці Федоренка - 13-й і 15-й незабаром виглядатимуть однаково охайно і так же однаково оберігатимуть своїх жильців влітку — від спеки, взимку — від морозів. 15-й дім був капітально відремонтований у 2012-му, а відновлення 13-го будинку проводиться цьогоріч. Протягом травня фасад трипід'їзної двоповерхівкі мають, як і в сусідньому домі, утеплити пінополістирольними плитами. Роботи проводить досвідчений підрядник — акціонерне товариство “Мрія-Інвест”, - і має завершити їх ще до літа.

Будинок по Федоренка, 13 — перший у переліку домів, які підлягають капітальному ремонту цьогоріч. На його відновлення з міського бюджету виділено 410 тисяч гривень. Крім нього у 2013-му, також за кошт міського бюджету, планують провести утеплення ще трьох житлових споруд старої частини Сєвєродонецька: по Селікатній,2; Танкістів,6 та Хіміків,2. Саме ці об'єкти були обрані для першочергових капітальних ремонтів спеціалістами Управління житлово-комунального господарства міськради після детального моніторингу житлового сектору, повідомив начальник міськвідділу капітального будівництва Роман Абраменко.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии