Сєвєродонецькі підприємці-меценати відремонтували палату хірургічного відділення

Закладам охорони здоров’я потрібно допомагати, вважає керівництво ТОВ “Продмашстрой” і доводить це переконання власним прикладом, ставши меценатом для міської лікарні. Буквально місяць тому ми розповідали про відремонтовану за рахунок підприємства палату у хірургічному відділенні, як знову в цьому ж відділенні закінчився ремонт ще однієї палати, і теж за рахунок ТОВ “Продмашстрой”.

Телевізор, холодильник, супутникове телебачення, сучасний ремонт. Це не готельний номер і не квартира, а палата №2 відділення гнійної хірургії міської лікарні. Нещодавно тут закінчили ремонтні роботи і вже в оновленому вигляді вона приймає перших пацієнтів. Провести такий ремонт лікарні допомогло сєвєродонецьке підприємство ТОВ “Продмашстрой”. Головним ініціатором благодійної місії став директор підприємства Михайло Булєков.

Це вже не перша палата, відремонтована у відділенні гнійної хірургії. На початку квітня підприємство ТОВ “Продмашстрой” профінансувало капітальний ремонт палати №17. Як і попереднього разу, палата №2 зазнала повного оновлення, а роботи було чимало: вирівняти і пофарбувати стіни та стелю, встелити підлогу новим покриттям, встановити склопакет, кондиціонер та світильники, прокласти нову електромережу. Також у палаті капітально відремонтували санвузол, замінили сантехніку та встановили бойлер. Закупили нові меблі — спеціальні ліжка для хворих, шафи. Вартість ремонту обох палат відділення становила більше 70 тисяч гривень. Пацієнтам і так не солодко, каже Володимир Єрмоленко - заступник директора з економіки та фінансів ТОВ “Продмашстрой”, спільними зусиллями можна полегшити їм життя та прискорити одужання.

Від імені міської влади висловив подяку підприємцям секретар міськради Андрій Гавриленко. Вын зазначив, що багато хто може зробити красивий жест і вручити дорогий подарунок близькій людині, а от наважитися на безоплатний дар цілому місту — таких одиниці. Вони не залишають своїх портретів на відремонтованих стінах і підписів на подарованих меблях, але саме завдяки таким людям наше життя стає більш комфортним.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии