Житлосервіси розпочали ремонт у під'їздах

Погодні умови вже дозволяють проводити ремонти житлового фонду міста. Цією роботою і стали займатися Сєвєродонецькі житлосервіси, а розпочали з ремонтів у під'їздах житлових будинків.

Провести ремонти у 183 під'їздах житлових будинків міста — таке планове завдання стоїть на поточний рік перед сєвєродонецькими житлосервісами. “Промінь” зокрема зобов'язався навести лад у 17 під'їздах, більшість з них у дев'ятиповерхівках. Наразі чотири бригади вже розпочати роботи по Вілесова,14 (6 під'їзд), Новікова, 15 — перший, Новікова,13 — дев'ятий та Гвардійський 40 - 6 під'їзд. Всюди проведено перевірку електропроводки, де треба - виконано скління вікон. Весь наступний комплекс робіт — шпаклівка пошкоджених поверхонь, побілка стін, фарбування панелей, стін та віконних рам на сходах у під'їздах — займе у мулярів житлосервісу від 15 до 30 днів, залежно від поверховості домів. Далі, в середині травня, роботи перекинуться на Новікова, 23-б, де ремонтуватимуть другий и сьомий під'їзди, Новікова, 21 — четвертий, а також на Курчатова, 32 (третій під'їзд).

Плануючи виконання ремонтів, перевагу віддають тим будинкам, де жителі сумлінно й регулярно вносять квартплату, адже саме таким коштом фінансуються ці роботи. Тож чим менший загальний борг мешканців під'їзду перед житлосервісом, тим скоріше буде проведене відновлення. Така практика, що зберігається в місті не перший рік, слугує певним стимулом для городян чимшвидше розрахуватися з комунальниками, а останнім дозволяє зробити повсякденне життя сєвєродончан більш затишним.

 

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии