Знання — сила!

Колектив та учні ДНЗ “Сєвєродонецьке Вище професійне училище” другий рік поспіль стають першими в рейтингу серед усіх обласних ПТУ за підсумками предметних олімпіад. Таку подію заклад вирішив відзначити урочисто і підготував для викладачів училища нагороди та концертну програму.

Другий рік поспіль Сєвєродонецьке Вище професійне училище стає лідером предметних олімпіад в Луганській області. На честь цієї події та людей, які причетні до перемоги, навчальний заклад провів урочисту церемонію вшанування викладачів та учнів училища. Офіційні урочистості взяв на себе директор ВПУ Юрій Кузьмінов. У своєму зверненні він нагадав про те, що училище 8 років підряд посідає 1 місце у регіональних олімпіадах і відзначив важливість усіх складових успіху.

Почесний гість заходу методист загальноосвітньої підготовки науково методичного центру Інеса Якушина відзначила, що нашим учасникам олімпіад часто доводилося суперничати по профілюючим предметам з учнями спецшкіл і все одно вони виборюють перемогу, що заслуговує поваги. На знак подяки за професійну роботу, почесні грамоти навчально-методичного центру професійно-технічної освіти в Луганській області отримали заступник директора з навчальної роботи, викладач хімії Лілія Мішина, викладач інформатики та інформаційних технологій Олена Подрєз, Тамара Айвенко — викладач фізики та Катерина Шумська, яка навчає дітей української мови та літератури. Не поскупилося на подяки і керівництво училища, нагородивши грамотами викладацький колектив. Вихованці навчального закладу теж підготували творчі подарунки для своїх наставників, тож церемонія вийшла надзвичайно музичною та яскравою. Наостанок на сцену запросили і самих винуватців свята — переможців олімпіад, і вже викладачі подякували їм за старання та прагнення досягти більшого у житті.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии