До дня сміху у Сєвєродонецьку відбувся фестиваль КВК

Напередодні всесвітнього Дня сміху у Сєвєродонецьку пройшли вже традиційні ігри кмітливих і винахідливих. У третьому щорічному фестивалі Відкритої ліги КВК зустрілись як відомі для наших сєвєродончан команди, так і новачки.

“Веселі історії”. Саме так була означена тема гри третього щорічного фестивалю Відкритої сєвєродонецької ліги КВК , що напередодні Всесвітнього Дня сміху відбулась у Міському палаці культури. Сєвєродонецьк радушно зустрічав гостей — учасників команд, які вже давно на слуху і мають неабиякий послужний перелік: “СБУ” з Брянки, три команди з обласного центру - “Стереотипы”, «Наше время, “И тот же борщ”. Не менш тепло і привітно зустріли нових для нас: “3+1” з Лисичанська , “Русь” з Краматорська, “Май абрикосов” з Кременчуга . Ну а Сєвєродонецьк вже традиційно представляли без перебільшення корифеї гри КВК — віце-чемпіон минулорічного сезону Відкритої Сєвєродонецької ліги — команда “Без ГМО” и команда технікуму (у новому складі) “220 Вольт”.

Захід відбувся при підтримці громадської організації “Сєвєродонецької асоціації молодіжних ініціатив”. Генеральний партнер — благодійний фонд депутата України Олексія Кунченка “Заради майбутнього”, запрошував і пригощав учасників команд готельний комплекс “МИР”.

У журі конкурсу: традиційний ведучий ігор КВК — Федір Толмозан, якому довелось поступитись заради цього місцем на сцені Сергію Обломову, президент Алчевської ліги КВК Акоп Акопян, керівник Стаханівської ліги КВК Алевтина Сохіна, директор ТРК “СТВ”, сам у минулому гравець КВК Віталій Івченко, і керівник ліги, голова журі - Вадим Любченко.

Непередбачуваність, оригінальність гумору і артистичність учасників у їх реалізації сценок і жартів, одразу зустрічали цілком притаманний цьому щирий і непідкупний сміх глядачів. Згодом, як виявилось, реакція залу напряму відбилась і на оцінках журі. Жодного натяку на упередженість і просування своїх.

Цікаво пройшов другий конкурс гри, в якому командам пропонувалось по новому озвучити випуски Єралашу. Цей конкурс остаточно розставив всі крапки над “і”.

У результаті: третє місце фестивалю з 8,2 балами за луганчанами - командою “Стереотипы», три десятих бала вирвали у них “СБУ-шники” з Брянки, а чемпіоном ліги з відривом у один бал стала команда “Без ГМО”, звісно ж, Сєвєродонецьк!

Як відзначили під час нагородження приїжджі до нас судді, значно росте рівень місцевих команд, і шириться географія фестивалю, а тому у нього велике майбутнє. На перспективу вирішено попрацювати над новим логотипом Відкритої ліги КВК міста Сєвєродонецька, відкритий конкурс щодо цього оголошено зі сцени.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии